_DSC0381Vi har öppet 27-28 augusti mellan 11-17! Ta med dina vänner, kompisar, släkten eller grannarna till Glasserian och fira Barns Bästa!
Sommarrätter och unika glasskapelser, ja, måltidsupplevelser som inte har sitt motstycke i Sverige
För 11-år sedan fick vi en idé om att bjuda på GLASSMENY och MATMENY som skulle kittla alla sinnen.
KorvglassSommar på Terrassen med vår Glasseria har utvecklats till en mötesplats för matintresserade och glassälskare åker långväga för en unik och kreativ glassupplevelse. Kôrvglassen-Ack Värmland, är ett typiskt exempel. En glass sprungen ur den värmländska korvkioskens betydelse för bygden. Stôlligt, javisst men så fungerar det hos oss!
Vi är en plats för livsnjutare, där vår ambition är att göra gott med gott.
Lägg en liten skröna på minnet, så får du något värmländsk att berätta för andra.
Med värmländskt ursprung
En förutsättning för att uppnå detta är att vi gör alla smaker och tillbehör själva, undantaget smågodiset på glassarna. Inga såser eller tillbehör är producerade av någon annan. Vi gör det själva på färska bär och grönsaker. Vår majonnäs och pommes är gjorda på äkta råvara. Marängen och våfflorna är skapade i vårt eget kök.
Vi står för det vi säger och vi håller vad vi lovar!
Glasserian föddes för 12 år sedan under en resa med bilen full av ystra sommarlovslediga ungdomar. Intryck utefter vägen gav upphov till hela Glasseriaidén. Vi tog genast utgångspunkten i den egna lusten att göra saker på vårt sätt. Inget tjafs eller halvfabrikat. Rena råvaror som förädlas i vårt eget kök. Ett urval av lokala leverantörer och när det är möjligt i tillägg med ekologi och Fairtrade, för att garantera trovärdighet. Vi vill ta ansvar!
Vår vision är att sätta den nya värmländska smakupplevelsen på måltidskartan. Under resten av året erbjuder vi privata kalas och företagsevent – alltid med måltiden i centrum. Du är varmt välkommen – hur många grader som helst. Kjell & Bola med personal