Med en gemensam historia över 13 år på Terrassen finns det naturligtvis massor att minnas. Måltider och möten med genuina upplevelser och ursprung Värmland var vår affärsidé. Intresset för råvarans ursprung med närhet och kvalitet och våra tankar omkring att blanda lokalt med globalt gav oss den profil vi arbetade med.
Sommaröppet, Glasseria, kalas, släktmåltider, bröllop, minnesstunder för våra privatgäster. Representation, personalkvällar, kick-off, avtackningar, frukostmöten och konferenser för företagen. Julborden är en egen historia. Catering i alla och omöjliga situationer har det också blivit. Gårdsfesten på Svenska ambassaden i Helsingfors, för 500 personer, tillsammans med Länsstyrelsen, blev en minnesvärd utflykt.
Så ett stort tack till alla er som gjort det möjligt, 275.000 sommargäster, över 50.000 julbordsätare, runt 10.000 bröllopsgäster, kanske 30.000 personer som deltagit i catering på Universitet. Många fler och alla ni andra. Vi är evigt tacksamma att ni uppskattat vad vi gjort!
Vad blir det nu!
Terrassen finns kvar och de som jobbat hos oss i många år har tagit över. Bra och god mat blir det även i fortsättningen. Helgöppet med à la carte meny kan du prova direkt. Kolla på. www.terrassenkarlstad.se
Kjell Björnstad hittar du på Bistro Airport på Karlstad flygplats. Där han erbjuder luncher, konferenser och catering. Titta in när du åker förbi eller när du skall ut och resa. Håll dig uppdaterad med veckans meny på www.bistroairport.se
Bola Sjögren får du kontakt med på 070-6056524
Vi tackar er alla och önskar arvtagarna allt gott!
Bola & Kjell